wegenbouw Rosmalen
Certificering
wegenbouw Rosmalen
Certificering
wegenbouw Rosmalen
Het laatste nieuws
wegenbouw Rosmalen
Het laatste nieuws

Kiezen voor Van Rosmalen BV is kiezen voor een bedrijf dat zijn zaakjes op orde heeft. Wij voldoen aan de internationaal geldende kwaliteits- en veiligheidseisen voor de aanleg van rioleringen en bestratingen. Ook voor de verhuur van personeel in de grond-, water- en wegenbouw zijn wij gecertificeerd. 

ISO -VCA Gecertificeerd

ISO -VCA Gecertificeerd

De certificaten NEN-EN-ISO 9001:2008 en VCA** (2008/5.1) laten dit zien. Deze staan garant voor kwalitatief hoogwaardig werk dat voldoet aan de normen die beide organisaties stellen.

Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf. Zo leren wij ook toekomstige wegenbouwers de kneepjes van het vak.

CO2 Prestatieladder

CO2 Prestatieladder

Aanneming.- en Wegenbouw Van Rosmalen b.v. vindt duurzaam ondernemen belangrijk. Daarnaast stellen ook onze opdrachtgevers steeds vaker eisen op het gebied van duurzaamheid. Om aan onszelf, maar ook aan de buitenwereld, te bewijzen dat wij het terugdringen van de CO2 uitstoot serieus aanpakken, heeft Aanneming- en Wegenbouw van Rosmalen b.v. als aanvulling op haar kwaliteitsmanagementsysteem dat is gecertificeerd op basis van de ISO 9001, het doel opgepakt om zich hiervoor te certificeren.

Een goede meetstok hiervoor is de CO2 prestatieladder. Aanneming- en Wegenbouw van Rosmalen b.v. heeft zich ten doel gesteld om op trede 3 van de CO2 prestatieladder te klimmen. Niveau 3 betekent dat wij een goed inzicht hebben in onze CO2 uitstoot en waar dat door wordt veroorzaakt. Wij laten zien dat wij ook concrete stappen nemen om deze uitstoot terug te dringen. Wij kijken daarbij ook naar wat er in de branche gebeurt en sluiten ons bij goede initiatieven aan. Via onze website communiceren wij op een transparante manier over onze inspanningen met betrekking tot het terugdringen van onze CO2 uitstoot.
Hier onder vindt u een aantal rapportages die meer inzicht geven in alles wat er binnen Aanneming- en Wegenbouw van Rosmalen b.v. leeft op het gebied om de CO2 uitstoot verder te reduceren.

Informatie over de CO2-prestatieladder en de CO2-prestaties van Aanneming.- en Wegenbouw van Rosmalen b.v. is ook te vinden op www.skao.nl

Communicatieplan CO2 prestatie

Energiemanagement 2016-2019  

Jaarrapportage CO2-prestatie 2017 1 e helft (niveau 3)

CO2 Prestatie 2017 1e helft

Aktieve Sector- en keteninitiatieven 2016-2019

Beeld en visie

Tuv Certificaat